MIJN REDEN? DAT IS

Administratieve vereenvoudiging voor uw poolcars

Bij Battmobiel krijgt u maandelijks één overzichtelijke factuur met statistieken en ritverslagen van al jouw medewerkers. Wij regelen verzekeringen, pechverhelping, onderhoud en dergelijke meer.

Het beheer van uw vloot gebeurt bovendien volledig online. Uw personeel kan simpelweg een auto reserveren via de app. Geen gedoe meer met autosleutels. Zo heeft u ook, via diezelfde app, steeds een volledig overzicht van wat er op dat moment met uw wagenpark aan het gebeuren is.

rsz_shutterstock_293790431
rsz_shutterstock_659894737

Verhoogde efficiëntie én beschikbaarheid

Door ons online overzicht kunt u uw vloot efficiënt managen. Lease enkel voertuigen die permanent worden gebruikt. Minder wagens, die meer worden gebruikt. Zo vermindert u parkeerdruk en maakt u parkeerruimte vrij voor belangrijkere zaken. Voor uitzonderlijke verplaatsingen kunt u beroep doen op ons uitgebreid netwerk van voertuigen, verspreid over heel Gent. Zo zit u ook niet vast aan één voertuig. Belangrijk bedrijfsbezoek, gebruik de Tesla. Rit naar het containerpark, gebruik de camionette.

Delen is goedkoper

Bij BattMobiel bespaart u niet alleen op administratie-, parkeer- en onderhoudskosten. Wagens die niet worden gebruikt, kunt u beschikbaar maken voor gebruik door uw personeel en buurtbewoners na de uren of voor eventueel omliggende collega-bedrijven.

De volledige dagprijs wordt dan van uw abonnement in mindering gebracht. Daarom werkt BattMobiel ook enkel met maximumprijzen, BTW inclusief. Onze formules kunnen enkel goedkoper worden, geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes, geen onverwachte kosten.

rsz_shutterstock_146626955
rsz_shutterstock_553653070

Groen is goedkoper

De elektrische voertuigen van BattMobiel zijn niet enkel goed voor het milieu en de levenskwaliteit in uw buurt, ze zijn ook goed voor uw portemonnee. U kan elektrische bedrijfswagens namelijk aan 120% als kost inbrengen. Bovendien bereidt u zich voor op hogere taksen op diesel- en benzinewagens en lage emissiezones.

Een Batt-auto is de ideale salariswagen

Battmobiel is goedkoper voor u en uw werknemers. Via de BattMaxx-formule vermijdt u bijvoorbeeld het voordeel alle aard. Afhankelijk van de optie die u kiest, kunnen uw werknemers en hun gezin gebruik maken van alle voertuigen in het Batt-netwerk en zich zo multimodaal verplaatsen.

rsz_shutterstock_1099547915