BattMobiel met de buren

Word Batt: overtuig je buren, familie en vrienden

Je wil Batt worden, fantastisch! Maar autodelen kun je natuurlijk niet alleen. Wil je alles uit je wagen halen dan moeten zoveel mogelijk mensen in jouw buurt Batt worden.

Meer mensen betekent meer efficiëntie en een hogere bezettingsgraad. Hoe meer een auto wordt gebruikt, hoe goedkoper hij wordt voor iedereen. Meer mensen betekent eventueel ook ruimte voor nieuwe voertuigen in de buurt een extra ZOE, een Kona om mee naar het containerpark te rijden, een Tesla om op reis te gaan enz.

Bovendien komt er ruimte vrij in jullie buurt. Hoe minder private wagens, hoe minder parkeerplaatsen worden ingenomen.

Battmobiel werkt met twee verschillende formules.

  1. BattMaxx is er voor mensen die hun wagen altijd ter beschikking willen en hem delen wanneer ze hem niet nodig hebben. Je least een wagen en integreert hem in ons deelnetwerk, wanneer de wagen wordt gedeeld, wordt de prijs van je factuur afgetrokken.
  2. BattFan is de ideale formule voor mensen die vaak een wagen nodig hebben, maar voor wie bezit geen vereiste is. In dat geval deel je wagens die al in ons netwerk zitten, of zoek je genoeg mensen om een wagen aan dat netwerk toe te voegen.

Waarom zoek ik delers?

Wanneer je BattMaxx wordt, heb je jouw wagen altijd ter beschikking. Toch wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk mensen vinden om je auto mee te delen en zo de kostprijs naar beneden te halen. Zelfs als je in een buurt woont waar al heel wat Batts rondcirkelen, loont het zo de moeite om nieuwe delers te overtuigen.

Wil je Battfan worden en is er nog geen auto in je buurt? Dan ga je best op zoek naar mensen die met jou willen delen. Omdat de hoogst mogelijke efficiëntie niet alleen belangrijk is voor jullie, maar ook voor het milieu mikt Battmobiel op een gebruik van 24 dagen per deelwagen. Vanaf dan plaatsen we een wagen en laadpaal in jouw buurt.

Wij helpen je de buurt te overtuigen

Wanneer je nog geen andere delers hebt, laten we je natuurlijk niet aan je lot over. Samen met jou zorgen we voor een Batt-buurt.

In de eerste plaats zijn we altijd bereid om te bellen of af te spreken om jouw specifieke situatie te bespreken, de mogelijkheden te overlopen en de argumenten voor elektrisch autodelen nog even op een rijtje te zetten.

We sturen je pamfletten en brochures waarmee jij jouw buren kan overtuigen samen met jou een auto te delen. Eventueel gaan we die samen met jou bussen.

Je buurt zit vol met mensen die willen autodelen? Perfect, wij organiseren samen met jou een infosessie om hen en anderen te informeren over Battmobiel.

Nieuwe mensen gevonden? Proficiat! Ben of word je BattMaxx kunnen ze zich inschrijven en meteen met jou delen. Zo niet kiezen jullie het voertuig dat het best bij jullie noden past, en zorgen wij ervoor dat het een plek krijgt in jouw buurt.

Delen met je familie?

Wil graag samen met je gezin, familie of vriendengroep een wagen delen? Fantastisch! Wij komen bij je langs of bellen om de mogelijkheden te overlopen en je deelavontuur kan beginnen.

Autodelen in Mechelen

Elektrische mobiliteitsoplossing met BattMobiel: van bakfiets tot Tesla

Vanaf dit najaar verwelkomt Mechelen een vernieuwende aanbieder van 100% elektrische deelwagens. BattMobiel is als Belgische aanbieder van mobiliteitsoplossingen vandaag reeds actief in Gent, Aalst en Deinze en heeft momenteel reeds ruim 40 deelwagens in omloop. De komende maanden zal samen met BattMobiel bekeken worden waar de wagens het best kunnen worden geplaatst. Met Cambio…

buren3

BattMobiel met de buren

Word Batt: overtuig je buren, familie en vrienden Je wil Batt worden, fantastisch! Maar autodelen kun je natuurlijk niet alleen. Wil je alles uit je wagen halen dan moeten zoveel mogelijk mensen in jouw buurt Batt worden. Meer mensen betekent meer efficiëntie en een hogere bezettingsgraad. Hoe meer een auto wordt gebruikt, hoe goedkoper hij…

elektrisch autodelen in gent, aalst, deinze

Premie voor zero-emissievoertuigen met 1 jaar verlengd

De Vlaamse regering heeft op voorstel van minister van Energie Lydia Peeters de premie voor zero-emissievoertuigen verlengd tot eind 2020. Het gaat om premies voor batterij-elektrische wagens, bromfietsen of motorfietsen en auto’s op waterstof. Ook taxibedrijven zullen in de toekomst zo’n premie kunnen aanvragen. Lydia Peeters: “We hebben vastgesteld dat deze premie voor veel Vlamingen…

elektrisch autodelen in gent, aalst, deinze, chriskras, maaike cafmeyer

Chriskras aflevering #1 – Maaike Cafmeyer

Geen beter gesprek dat met een toffe gast in de auto dachten we. Daarom nodigen we voortaan boeiende mensen uit om samen met Chris een testrit te maken. in ‘Chriskras’ praten ze over thema’s die ons allen aanbelangen: mobiliteit, ecologie, het gezin en den Dampuurt. Met Maaike Cafmeyer konden we ons geen beter eerste gast…

Blinkende battMobiel met Steam

Blinken in jouw BattMobiel met Steam Carwash

Batt gebruikers houden hun eigen buurtwagen net. Vanuit BattMobiel zijn wij hier bijzonder trots op. Spontane ontstane beurtrol systemen zorgen ervoor dat onze BattMobiel cars al blinkend de straten opfleuren. Want zeg nu zelf, wie zit er niet graag in een nette elektrische deelwagen? Om jullie hier in aan te moedigen, hebben wij met de…

battmobiel-autodelen-in-aalst

BattMobiel in Aalst!

Cambio is al sinds 2012 actief in Aalst, maar daar komen nu nog twee autodeelsystemen bij. Voor 100 euro kan je een dag met een Tesla rondrijden via BattMobiel. Opmerkelijk is ook dat lokale Renault-verdeler Valckenier zich op de autodeelmarkt begeeft met Valckenier Share en een proefproject in de Watertorenwijk. Schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De…

rsz_shutterstock_553653070

Onze prijzen en engagementen

Het Laatste Nieuws publiceerde vandaag een artikel over Wouter, één van onze Gentse batts, die voor het werk naar Nederland rijdt met de Renault Zoë. Dit kost hem 25 euro per dag exclusief BTW. Naar aanleiding van het artikel zijn er veel vragen gekomen over ons prijsbeleid. We zetten hieronder nog eens een aantal dingen…

P1060353

Deinze deelt een elektrische auto

De stad Deinze stelt een elektrische carpoolwagen ter beschikking van haar werknemers en buurtbewoners. Hiervoor werkt de stad samen met de firma BattMobiel, een Gents bedrijf dat elektrische deelwagens aanbiedt om te delen binnen een bepaalde buurt. De deelauto bevindt zich op de parking aan het Mobipunt rechtover het dienstencentrum Leiespiegel. Daar is immers een…

maxresdefault

Stoffel Vandoorne tekent bij Battmobiel

Voormalig Formule 1-rijder Stoffel Vandoorne is sinds dit jaar simulatorrijder voor Mercedes, hij combineert die job met een plek in Formule E, de elektrische Formule 1, voor HWA Racelab. Nu tekent hij ook als testrijder bij Battmobiel. “Als Formule E-rijder ben ik vanzelfsprekend geïnteresseerd in ecologische alternatieven op klassieke wagen. Ik volg Battmobiel nu al…

tesla-roadster-1-980x620

Exclusief: test vandaag Tesla Roadster (2020) prototype bij Battmobiel

Vorige week haalden we als eerste in Gent een Tesla Model 3 binnen. Deze week hebben we een nog grotere primeur. Tesla koos Battmobiel uit om als eerste in Europa testritten te organiseren met hun nieuwe wagen. Tesla-fans kijken al even uit naar de volgende generatie Roadster. De auto komt normaal gezien in 2020 op…