Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die uw internetbrowser opslaat op uw computer. Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden.

BattMobiel brengt elektrisch autodelen naar elke Gentse wijk. De buurt kiest een wagen of fiets op maat. De laadpunten zijn altijd vlakbij en parkeren is overal gratis.

Met BattMobiel zijn administratie, hoge kosten en uitstoot verleden tijd. Vanaf 2/3de bezetting plaatsen we al een voertuig in jouw hippe wijk.

En het buurtgevoel? Dat krijg je voor niks!

Nieuws

1 maand gratis BattMobiel in Deinze

BELGA BUSINESS CENTER LANCEERT ELEKTRISCHE DEELAUTO IN DEINZE

Belga Business Center is een coworking space in Deinze waar je terecht kan voor vaste en flexibele werkplekken, vergader- en seminarieruimte. Binnen de coworking space zijn er 18 werkplekken die je voor een langere periode of zelfs per half uur kan huren. Het business center wil zijn gebruikers stimuleren om, naast het delen van een kantoor, ook te delen op vlak van mobiliteit. Daarom gaan ze nu in zee met BattMobiel, aanbieder van elektrische mobiliteit.

Binnen het Business Center dragen we échte duurzaamheid hoog in het vaandel en dus ook in de dagelijkse werking van het Business Center. Eigenaar Lard Vanobbergen, die zelf al jaren Climate Reality Leader is voor de klimaatorganisatie van Al Gore, promoot de groene boodschap graag bij zijn klanten: “Binnen het Center hebben we twee deelfietsen voor onze gebruikers. Om hier nog een stap verder in te gaan gingen we in zee met BattMobiel om ook elektrische mobiliteit aan te bieden aan onze gebruikers én aan de inwoners van Deinze.”

Delen is goedkoper

Via BattMobiel kan u als particulier of bedrijf elektrische auto’s delen naargelang uw behoeftes. Peter Vandenberghe: “Duurzaam, een scherpe prijs en een sterk communitygevoel in je eigen wijk. Bij ons ken je de mensen waarmee je een wagen deelt. Je deelt per dag. Heb je je voertuig niet heel de dag nodig? Geen probleem, dan deel je die met je buren, zowel het voertuig als de prijs.”

“Deelnemers aan het project engageren zich minimum vier dagen per maand tot het gebruik van de wagen of de fiets. Het reserveren en het openen van de wagen, het delen, het rijden,…. alles gebeurt op een zeer makkelijke manier via de BattMobiel app op uw telefoon. Waarom zou je nog zoveel betalen voor een wagen die het merendeel van de tijd stilstaat?”

BattMobiel voor de Deinzenaar

Tot aan het eind van dit jaar kan je zonder verder engagement de BattMobiel deelauto in Deinze uitproberen. Op die manier kan je in de praktijk ervaren of een deelauto al dan niet geschikt is voor jou. Het uittesten van de Battmobiel is gratis en beperkt tot 1 dag.

Uniek aanbod!

Als je intekent op BattMobiel vòòr 01/01/2019 krijg je meteen een maand gratis (max. 2 dagen per week). Leden van Belga Business Center die intekenen voor 1 januari krijgen meteen twee maanden gratis.

Ik doe mee

Kies ook voor elektrisch rijden en deel je auto met je buren.

Ik doe mee!

1 of 2

keer per maand

Ik doe mee!

2 of 3

dagen per week

Ik doe mee!

6 tot 7

dagen per week

Ik doe mee!